Hjälp mig!!!!!!!!

I måndags regnade det hela dagen!!

Kurserna på dagen var vi inne då det hällregnade! Kursen i stan på kvällen ställdes in på grund av detta jädra regn. Flera kursare har känsliga hundar och jag har ju svårt med den kylan som blir nu när det är kallt och blir blött! Aptrist!

Kurserna gick jättefint och det var så roligt!

Utan jag for iväg mot Norsholm runt 18 tiden! Hämtade upp lite priser till tävlingen och var i Norsholm 18:45.  Där vid bron var det stopp! Eh en lastbil höll på att backa och styra. Fattade inget. Efter en bra stund kollade jag närmre på skylten på bron, ur funktion….

Gahhh hur svårt kan det vara att sätta upp en skylt ! Jag klarar mig ju med min lilla bil men denna stackars chaufför som skulle backa låååångt!

Nike, min älskade Nike

IMG_3256

Ja jag hittar ju inte ngn mer väg till andra sidan vattnet så jag ringde Lotta för hjälp… ÅK på Västerbyvägen…. Eh vart är den???Jaja i alla fall kom jag fram till simmet 19:07!

När jag kommer in med Skoja och Viska….simmar det en hund runt i poolen! Jag börjar stress kolla min telefon, alla klockor. Funderar på om det verkligen är måndag…. Allt bara for i kolat!

Då kommer Matilda ut! Oj nu har jag gjort bort mig…. hon har glömt bort mig och hyrt ut simmet… Hon pratade med dem som var där och de skulle bara simma 6-7 min till…. Hade jag varit Matilda hade jag kört upp dem ur simmet och gett mig min tid! Näe jag skulle vänta på dem och förlora en halvtimma! Hon tyckte jag kunde simma efter de var klara, men det tyckte inte jag! Jag vann. Så nu är jag nöjd! tog en kort promenad med alla tre. Segra var inte nöjd med situationen!

Nike, hon älskade att flyga!

IMG_8441

For hemåt. Stannade i Söderköping. Handlade på flera ställen. Var hemma 21:15.

Sam kommer ner. Han är faktiskt så härlig nu! Han har gjort en resa, och han är en fin underbar tonåring!

Vi pratar och styr! Och kommer på i ett ögonblick… jag glömde påsen med badsakerna i väg kanten…. med plånboken i… lade den i kanten och skulle ta den på tillbakavägen, men bytte sida… glömde den…

Hjälp mig någon!!!! Jag blir tokig!

Jaja duschade och satte mig i bilen igen, andra resan till Norsholm. Var hemma 00:15!

Phu många timmar i bil, inget sim…. Det var den dagen!

Söt Dollan

IMG_2959

I tisdags var jag på behandling med Segra hos Ywonne! Det gick bra och Segra skötte sig så bra!!!! Klarade hanteringen jättebra! Phu…..

Efter tränade jag med Skoja ett pass. Ja vi har ju en del att träna på! Herregud och jag som anmält till tävling på måndag. Vet inte hur rättvist det här är! Dirr app helt obefintlig! Stackars Skoja!!!! Rutan är ju inte toppen. Det hon gör bra är metallapporteringen om jag inte kastar snett, fjärren är nästan helt bra, Z och skapligt fritt följ om hon är i rätt sinne!

Jag måste träna mer det bara är så! För att vara rättvis mot denna lilla underbar hund. Hon kan bara jag ger henne mer träning! Skärpning Karlsson!

Hem och motionera hundar! Sedan till klubben ett varv till. Då det var ett gäng som skulle ses! Körde Skoja och Viska. Båda gick fint! Viska är ju helt vrickad, pipig, gasad och ff är hejsan svejsan. TOKA!

Väl hemma var det kväll!!!

Flygande Skoja!

IMG_4816

Onsdagen hade jag 3 kurser. Så kul och det gick så bra för dem alla!!! Efter kurser på dagen var det att motionera hundar.

Torsdagen hade jag kurs på fm. Ett bra pass med unghundarna! Förarna har gjort ett fantastiskt jobb med dessa. De är verkligen ett energiskt gäng men de har verkligen arbetat med att vara stilla och passiva tex. Mycket bra!

130530 078

Sedan kom Edit. Edit har jag känt i 12 år i taget!En underbar människa. Som verkligen är mån om sina hundar. Fick träffa hennes nya Ila, 8 mån. En ljuvlig liten tik som var förig och underbar! Det där kommer bli bra!!! Motionera hundarna.

Efter det avslutade jag med kurs på kvällen! Ett bra pass med en del gjort! Härligt tjejer!!!

Veckan går och tiden går!!!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hjälp mig!!!!!!!!

  1. adelia skriver:

    Vilka saker du råkar ut för.;( Ja vilken tur att du stod på dig på simmet.Varför ska man ge sig då man vet att man har sin tid.Annat om du ringt o sagt att du inte skulle komma alls.
    Haha du m telefon o plånbok..jaja jag har väl fått lära mig allt av dig för det skulle kunna ha hänt mig med…
    Finaste Guldhund,man slutar aldrig att sörja eller ha ont i hjärtat,,,det gör bara ondare hela tiden..Fina minnen kan aldrig raderas,,,kram min vän.<3

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s