Länge sedan

Länge sedan jag bloggade nu.

En del har hänt! Mycket har hänt. Mycket roligt!

Har haft en hel del fritt följ kurser, tror det 4-5 stycken. Det är ett så roligt moment!!! Och det finns så många som vill gå dessa, vilket är så kul! Allt från valpar på 4 mån upp till 8-9 år har hundarna varit i ålder!

Har även spårat och hade med mig Pernilla i spåret med Segra. Då Pernilla är riktigt duktig på spåret så är det med glädje jag kan säga att jag är glad över Segra!

Har även hunnit vara på Trofast hund och haft en kurs i Fritt följ! En jätterolig dag. DE har även spikat in en uppföljare! Jättekul!

Haft en del skyddsträningar. Segra går framåt för vare pass tycker jag. Skyddslydnaden är en svår nöt att knäcka med damen!

Varit på Jami Hundsport och jobbat med! Fina duktiga och otroligt ambitiösa ekipage!

Viska går på underhåll hos Marie. Hon behandlas med el. Hon får simma 10-15 min först och sedan el och massage. Det har gett gott resultat och hon känns fin i kroppen nu. Trots att det finns skit där inne! Men det ger resultat i att vårda sin äldre hund.

Jag vet folk tycker det kostar, men kan jag inte vårda min hund skulle jag leva med dåligt samvete. Hundar kostar pengar, det vet man ju.

Har inte hunnit träna massor med lydnad nu! Nu har kurserna dragit i gång igen och då blir det tajtare med allt.

Men promenader är det ju och Andreas har varit snäll och gått en del med dem när jag inte hunnit. Segra måste få röra sig. Och hon finner sig inte med ett varv runt gärdet som Witch gör. Hon är ju nöjd om hon får snosa runt!! Sötnöten! Segra behöver sträcka på sig. Och Viska och Skoja med, men de är ju äldre och ngt gram lugnare så!

Fåren närmar sig lamning! Sitter med lammschema! Mysigt med dem är det allt!!! Och spännande!

Vi har skickat ett sista gäng av de som föddes i juli. Usch den delen är inte kul! Då jag jobbat har jag inte hunnit vara med, men som tur var erbjöd sig Carro att hjälpa oss så de fixade det på ngn timma.

Och i går så hjälpte hon oss även med att sortera ut de nya valltackorna. Och det kan nog bli en rolig upplevelse att valla in dem…. Andreas säger Skoja kommer få jobb med dem!!! Haha de kommer säkert fara som popcorn över Djulpan.

Då det är mycket av olika slag nu så är det svårt att hinna med allt. Men vi får avlastning av goda vänner. Det är oerhört uppskattat och ger lite andrum. Speciellt inför kommande lamning. Den kommer bli oerhört tuff. Men det är bara att bita i hop!

Witch är fortfarande pigg. Är så glad över henne. Hon har fyllt 12 år! På hennes 12 års dag fick hon gottis och pannkakstårta, paket. Tack till alla er som grattade henne och även de presenter hon fick, tror jag glömt sagt det! Lilla mej! Nu har hon hunnit bli 12 år och 1 månad och 6 dagar! En underbar liten hund som jag älskar så innerligt.

Hon driver mig till vansinne, men jag kan inte leva utan henne!!

W1

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s