Minnet sviker

IMG_8041

 

Jag är en glömsk person. Det vet jag. Jag är medveten om det och jag skrattar åt det. Ger många goda skratt pga mitt obefintliga minne. Förstår inte hur dåligt det kan vara!

Jag kommer däremot ihåg nästan allt från mina kurser, varje hund och deltagare, vecka till vecka. Vad som ska göras, slipas på eller stärkas upp.

Jag kommer i håg alla fårens namn och nummer, känner igen dem på huvuden, kan deras stam och deras tidigare lamningar i huvudet, för det mesta i alla fall. Och det är ju inte fem får vi har.

Men jag glömmer inte denna hund. Mitt allt. Locket får ligga på. Orkar inte lätta på det. Det går inte.

_MG_7610

Men jag kommer inte i håg att jag har tid bokat till läkare, naprapat. Ringer Sam och säger han tar bussen om fem minuter så glömmer jag åka…. Går jag till frysen i garaget för att hämta foder, har jag glömt det när jag kommer fram och strosar runt och kommer in utan. Och sådant blir jag så trött på! Gahhh Eller trött på, jag skrattar mest åt eländet men det är frustrerande! Vissa dagar gör det mig hysterisk, men som tur är de flesta dagarna fnyser jag och ler åt det. Skulle jag lägga energi på det varje gång skulle jag vara orkeslös!

Jag har svårt med papper. Avskyr papper! Har svårt att fokusera, blir jag störd av skällande hundar, någon kommer eller telefonen ringer har jag jättesvårt att komma in i bubblan igen och fortsätta. Det gör mig galen med!

Jag önskar man kunde få en medicin, på riktigt, som hjälpte en att stärka upp minnet! Tänk om det fanns! Vad glad jag skulle vara! Och min omgivning….

Jaja. I dag började jag med en resa till Söderköping, skulle till naprapaten kunde man tro. Skjutsar Sam till skolan, åker till affären och handlar. Då ringer hon. Jag var inte där! Åkte till affären i stället…. Gahhh

IMG_7122

Efter det till djuren. Se till att de små fick dia. Moderna är inte glad i det lilla vita trollet. Gullar med det mörka, puffar på det vita. Skrälle! Men i dag får de dia mer och mjölken börjar fungera! De får dia och sedan får de flaska för säkerhetsskull efter det. Varannan timme får de bara dia, varannan timme både och.

Under dagen har det blivit mer diande verkar de som. De äter inte lika mycket flaska. Så det blir nog bara ngr dagar till med det hoppas jag.

Men de är så fantastiska!! Söta och goa. De kommer och far runt benen. Jag gillar verkligen dessa små individer!

_DSC2832

Efter det var det fika hos mamma och hon fick lite tulpaner. Piggar upp lite!Efter det tog jag alla hundar på en långis på dryga timmen i skogen. De sprang och sprang! Herregud vad de sprang! Som dårar. Jag njuter av att se på dem, de njuter av att sträcka ut, löpa som antiloper. Men jag måste säga jag tycker de är helt galna!

De ger mig så mycket energi!

Sedan till de små igen och så hem. Suttit och planerat kurser. Alla tävlingslydnadsgrupper ska i gång i mars. Då är det 8 tävlingskurser i gång, 3 andra och ett par på g! Det rullar på bra. Och jag uppskattar verkligen alla hundägare och deras hundar!

Fått tråkigt meddelande i kväll. Mina tankar finns hos dig min vän. Jag är med dig!

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Minnet sviker

  1. Lorna skriver:

    Inte kul för dig med det minnet eller snarare avsaknaden av det. Men du ger oss andra många goda skratt o du vore ju inte våran Ingela om du kom ihåg saker. Det är ju liksom avsaknaden som gör att du är den du är :)kraam

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s