Men visst är det underbart?

…. med snön trots allt. Jag har ju blivit en frysmyra! Fryser om det går under 10 plusgrader typ…. Finns inga skor jag inte fryser i. Använder bra ull på fötterna! Fleece på fleece på fleece….. Händerna, räcker med att vara ute 10 min och packa ved, eller ge fåglarna så är fingrarna isbitar. Och då menar jag isbitar, inte ens bara kalla! Utan känselbortfall! Det kan verkligen göra mig galen, att alltid frysa. Jag avskyr att frysa!

Jag har denna vinter varit nöjd med temperaturen. Och ingen snö! Yippie. Jag som egentligen, eller förr i alla fall, älskade vintern.

Men trots detta nu när det är snö, så njuter jag i alla fall av den. Först accepterade jag det när jag var ute men nu tycker jag det är härligt med snön. Hundarna gör nog sitt till att jag gillar den då de älskar snö! De blir värr springiga än vad de är normalt! Och vem kan låta bli att dra på mun då?

150104 720

Dagen började med kurser. Förs tävlingslydnad. Den gick superbra och en eloge till förarna! Framsteg och ambitiösa som det ryker om det!

Sedan en aktivitetsgrupp. Där v jobbar mycket med vad som händer i vardagen.Hur man hanterar det. Hur hundarna för sig. Hur ser promenaderna ut? I min värld är det den viktigaste träningen. För där är vi så många timmar per dygn, i vardagen med hund. Medans träning och tävling är en så liten del hundens liv. Procentuellt.

Och så tycker jag allt blir så mycket enklare i tävlingslydnaden om hunden vet att stanna är stanna på riktig. Ligg är ligg tills något annat sägs! Då slipper man tjafsa om det.

I den gruppen fick de slita i dag i snön! Men de gjorde det med bravur och hundarna skötte sig så bra! Duktiga förare!

Sedan till djuren och fodra, och ströa lite. Kela med dem. Kollade tjockfia. Hon är lugn och kommer fram att få kela!

Jag längtar efter de små som finns i hennes mage!!

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s