Besök

I dag har jag haft påhälsning av en god vän! Vi har känt varandra länge. Kan det vara sedan 2003? Eller tom 2002?

Hon är en vsom som man kan prata med allt om. Jag vet att det stannar där till 100 %. Det skiljer över 10 år mellan oss men det märker vi aldrig av!

Förr hade vi tid att ses jämt, flera dagar i veckan, vi tränade jämt i hop! Nu finns inte den tiden. Och felet är nog mitt som har lite mycket kanske. Det har jag ständigt dåligt samvete för faktiskt. Annars försöker jag att inte ha det för så mycket men i det här fallet har jag det!

Nu ses vi på kurserna förstås, hinner slänga några ord där oss emellan förstås. Men det som är det fina med vänner, att de finns alltid där, även om man inte hinner ses. Ett SMS, ett samtal eller så går det en tid. Men jag vet att om jag ringer så finns hon där, oavsett. Det är vänskap.

Jag uppskattar denna vänskap väldigt.

Visst nu har jag förmånen att flera så här goda vänner. Tack och lov har de tålamod med mig. Och jag hoppas jag får ha dem kvar alla!!Jag är glömsk och glömmer svara, glömmer tacka. Men jag menar inget illa. Det är bara minnet som inte är toppen!

Det är konstigt, jag kommer ihåg det mesta i huvudet i kurserna från vecka för vecka, ekipage för ekipage! Men glömmer allt annat!

Avslutade dagen med en rolig kurs på kvällen. Förutom att elen strulade igen! Ringde min stackars sambo och bara härjade om att han fick skynda sig och hjälpa mig innan den gick i tusen bitar….

Som tur är han lugn, om än att han var irriterade. Men givetvis löste han det! Denna gång med…._DSC0003

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s