Jaha nu passar det minsann!

I går for vi till Västervik för träning. Lotta och Carro var med. Adelia skulle varit med men fick förhinder. Ogillar starkt för vi ses aldrig längre känns det som.

I alla fall gick resan ner bra efter gap om håll avstånd, inte så fort, ser du det ser du det…. Hahaha

Väl nere började vi med fika och prat. Det är så skönt att boka en heldag, för vi har all tid för både, prat och träning och fika!

Viska är ju ganska fin i kroppen igen så hon matas på med ff. Hon glider lätt fram och är lite för på. Vi har jobbat i stort med det de ggr vi tränat nu med tanke på hennes kropp. Och nu tycker jag hon går relativt bra. Nötte lite konskick då hon tappade placeringen i somras. Gjorde fint. Vittring, fel pinne två ggr…. nöt! Det är enbart att hon inte ens tänker, utan griper för det är så kul!!!!!!!!!! Stollehund! Men sedan gjorde hon en fin.

Tränade en del fjärr med fokus på att det ska gå snabbt, snabba skiften men kom ihåg BAKDELEN!. Går framåt! Hopp apport gör hon bra. Hon är en rolig hund den där bus Viska! Så pigg och alert trots sin kropp. Usch det gör mig ont att veta. Men men jag gör allt för att hon ska må bra. Simmar, täcke, rehab, elterapi, novafon, extra tillskott! Allt jag kan! Jag har noll förståelse för dem som inte tar hand om sina äldre lite extra, är de inte värda det? Ja det kostar pengar, men det gör det att ha hund!

120923 384

Skoja fick mycket ff. Glider fram har hon börjat med. Så vi la fokus på position, rörelser. Vittringar. Och jag är så glad för det. Eftersom det har varit hennes aber, fjärren har varit lätt i jämförelse för henne. Så är det extra kul att se henne gå ut och göra en fin vittring, bra analys, säker på sin uppgift och in utan en rörelse i munnen! Jag njuter verkligen. Älskade lilla hund! Lite z med och hon har ganska snabba fina skiften. Något sned ibland kanske. Lite svår att resa på fot. Kört lite väl mycket stadga på henne. Svårt det där. Viska krävs enormt mycket stadga på i jämförelse. Skoja får man mest göra kontroll på ibland.

150104 663

Segra trälar vi med ff. Går bra stundvis och stundvis inte alls. Energin finns ju överallt, men inte i ff! Oerhört frustrerande då mina hundar, ALLA mina hundar haft så lätt för detta moment! Hon ser noll poäng med att stirra på mig i detta. Gahhhh!

Men jag har en plan och testar den nu. Och visst går det framåt men det går saaakkkkttttaaaaa.

Hennes ställande är fint. Läggandet är lite långsamt så det har jag en ny tanke på och det fungerar fint än. Bra hantering av apporten. Hopp apport gör hon fint. Hon är lugn och fin i munnen. Inget tugg eller oro. Hon har väldigt fina uthopp hunden!!!

150109 024

Överlag fungerar det andra bra med henne. Hon är lite svår att träna inne där det är lite tajt. Hon ökar lite mer om det blir mer utrymme! Ute är det enklare att hålla henne på benen!

Mycket nöjd med alla mina tjejer! Jag blir glad av dem, det är så roligt att göra saker med dem. Jag kan inte ha hund för att bara ha hund för det är gulligt och rart. Jag vill känna det där som man gör när man arbetar med dem. Det är underbart!

 

Och Skoja. 8 månader på dagen sedan sist börjar hon löpa! Hon skulle ju nästan valpat nu om hon löpt när jag trodde! Nu duger det att börja! Hrmf….

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s